Pokémon Go Plus + aangekondigd

Er is een nieuw stukje hardware voor onder andere Pokémon Go onthuld, de Pokémon Go Plus +. Tevens zal er een tijdelijk Snorlax event zijn in Pokémon Go.

We wisten al lange tijd dat Nintendo bezig wat met een soort slaapmonitor voor hun Quality of Life-gedeelte, dit werd zelfs nog door Iwata aangekondigd. Nu zien we hier dan ook eindelijk een product van namelijk de Pokémon Go Plus +. Nu klinkt dat totaal niet als een slaapmonitor, maar dat komt omdat de slaapmonitor functies maar een gedeelte van de functionaliteiten is. Je kan hem namelijk ook gebruiken als een Pokémon Go Plus met de Pokémon Go-game.

In de nacht zal dit nieuwe apparaatje echter je slaapgegevens doorsturen naar je telefoon voor onder andere de net aangekondigde Pokémon Sleep app. Vanwege de aankondiging zal je nu in Pokémon Go voor een beperkte tijd slapende Snorlaxen tegen kunnen komen als event Pokémon. Vang hem dus snel.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Geef een reactie