Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Spice and Wolf VR is aangekondigd voor de Switch

Inderdaad, VR!

Inderdaad, VR!

Ontwikkelaar Spicy Tails heeft aangekondigd dat het kickstarter-project Spice and Wolf VR deze zomer naar de Nintendo Switch gaat komen. Het spel wordt ondersteund door de Nintendo Labo VR, maar zal ook op het grote scherm speelbaar moeten zijn.

In Spice and Wolf VR geniet je van Kraft Lawrence, een reizende handelaar, die een mooie vrouw ontmoet die zich kan transformeren in een wolf, genaamd Holo. Terwijl ze samen reizen, worden ze geconfronteerd met veel ellende, zoals het moeten wandelen in de regen. Om een plotselinge stortbui te voorkomen nemen Holo en Lawrence onderdak in een oude, verlaten watermolen in het bos. Ze zitten rond een klein vuurtje en genieten samen van een vreemde, maar ontspannende tijd.

Benieuwd geworden? Dan kun je de trailer hieronder bekijken.

Welke soort spellen hoop jij dat er ooit nog naar Nintendo Labo VR gaat komen? Laat het ons weten in de reacties.