[Prijsvraag] Win een Mortal Kombat 11 T-Shirt + sleutelhanger

Voor de echte Mortal Kombat-fans.

De Mortal Kombat-serie behoort tot de oudste vecht-series en kent zijn oorsprong in de jaren ’90. Onlangs verscheen inmiddels alweer het elfde deel in de serie. In deze bloederige spellen vecht je met of neem je het op tegen bekende vechters als Raiden, Scorpion en Sub-Zero. Om de release van deel 11 te vieren mogen we een prachtig setje weggeven met een Mortal Kombat 11 T-Shirt (M) en sleutelhanger, geweldig voor de echte fans!

Wat moet je doen om kans te maken? Geef antwoord op deze vraag in de vorm van een reactie hieronder én reageer op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op DN.

Wat is jouw favoriete fatalaty en waarom?

Meedoen kan tot en met 29 mei 2019. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per post gestuurd en Daily Nintendo is niet aansprakelijk voor het aankomen hiervan. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.

12 gedachten over “[Prijsvraag] Win een Mortal Kombat 11 T-Shirt + sleutelhanger

Geef een reactie