Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Art of Cuphead komt later dit jaar

Een game met mooie artwork krijgt een eigen boek.

Een game met mooie artwork krijgt een eigen boek.

Cuphead is onlangs ook verschenen op de Nintendo Switch. In deze run-and-gun shooter gebaseerd op cartoons uit de jaren ’30 neem je het voornamelijk op tegen grote eindbazen. Ook de hele grafische cartoon stijl straalt jaren ’30 uit, iets waar de game veel lof voor kreeg.

Fans zullen ongetwijfeld dan ook blij zijn om te horen dat The Art of Cuphead voor later dit jaar op de planning staat. De ontwikkelaar werkt hiervoor nu samen met Dark Horse Books. Het boek bevat niet alleen flinke hoeveelheid artwork maar kent ook ‘early concept’ artwork alsmede vroege ideeën die laten zien hoe de bizarre personages tot stand zijn gekomen. The Art of Cuphead moet in oktober verschijnen en kun je onder andere bestellen via Amazon UK. Hieronder zie je alvast een afbeelding van het boek.