Team Sonic Racing ontwikkelaars over ontbreken andere SEGA-personages

Krijgen we ooit nog een nieuwe SEGA All-Stars Racing?

De Sonic & SEGA All-Stars Racing-serie heeft twee titels gekend, beide ontwikkeld door SEGA en Sumo Digital. De twee bedrijven hebben opnieuw de handen in elkaar gestoken voor Team Sonic Racing. In deze game kun je exclusief Sonic-personages spelen, dus er zijn hier geen andere SEGA-personages te vinden.

Sommigen spelers waren verbaasd door deze verandering. In een recent interview met GameSpot legde studio design director Derek Littlewood uit dat het een moeilijke stap was, maar het team “een hele nieuw soort unieke ervaring kon creëren”.

Littlewood zei:

“De reden dat we niet-Sonic-universum-personages droppen was, omdat we zo dieper in het Sonic-universum konden duiken en een canon-verhaal van het Sonic-universum konden vertellen met onze Team Adventure-modus. Dat was erg belangrijk voor ons. “

“Het was een moeilijke beslissing voor ons, maar we denken dat dit de juiste richting was om in te gaan, omdat het ons in staat stelde een heel nieuw soort unieke ervaring voor Team Sonic Racing te creëren waarvan ik denk dat mensen die niet hadden met de vorige titels. “

Derek Littlewood, studio design director

Ontwerper Ben Wilson stemde ook in met het volgende:

“Omdat deze game zich afspeelt in een universum met personages die al tot elkaar in relatie staan, kunnen we een dialoogsysteem opzetten waarbij ze op de racebaan naar elkaar kunnen schreeuwen, ze vertrouwd zijn met elkaar en verwijzingen naar hun geschiedenis maken, die we eigenlijk niet hadden kunnen doen [als er personages van andere SEGA-series bij waren geweest].”

Ben Wilson, designer

Littlewood heeft wel gezegd dat nogal wat stafmedewerkers bij Sumo old-school SEGA-fans zijn die echt graag het All-Stars-aspect in het spel wilden houden. Hoewel er niets in de planning staat, zei Littlewood, dat All-Stars Racing iets is waar het bedrijf graag nog naar terug wil keren.

Bron

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie