Star Ocean: First Departure R komt naar de Switch

De bekende JRPG komt nu ook naar de Switch.

Square Enix heeft aangekondigd dat Star Ocean: First Departure R naar de Switch komt, een port van de game die in 2007 op de PSP uitkwam. Een release datum is nog niet gegeven.

Star Ocean: First Departure R is een remake van het allereerste deel uit de franchise, met nieuwe personages, eindes, voice acting en meer. In Star Ocean volg je het verhaal van drie vrienden die op zoek zijn naar het medicijn voor een nieuw soort ziekte. Terwijl ze hiermee bezig zijn komen ze in contact met een ruimte federatie, die in oorlog is met een andere grote kracht in de ruimte. Door middel van geavanceerde technieken en tijdreizen probeert het trio de oorzaak van de oorlog te achterhalen en het medicijn te vinden om hun planeet te redden.

De switch versie is een HD port van de PSP game.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie