Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

My Nintendo voegt beloningen voor Pokémon Rumble Rush toe

Beloningen voor het nieuwe Pokémon spel.

Beloningen voor het nieuwe Pokémon spel.

In My Nintendo biedt Nintendo verschillende beloningen aan. Deze variëren van kortingen op spellen in de eShop tot digitale items in hun spellen en zo dus ook in het spel Pokémon Rumble Rush. De beloningen die je kunt verkrijgen tegen inlevering van wat Platina punten zijn:

  • Poké Diamond x100 tegen inlevering van 300 Platina punten.
  • Grass Move Plus Power Gear tegen inlevering van 50 Platina punten.
  • Fire Move Plus Power Gear tegen inlevering van 50 Platina punten.
  • Water Move Plus Power Gear tegen inlevering van 50 Platina punten.
  • P x1,000 tegen inlevering van 100 Platina punten.
  • Refining Ticket tegen inlevering van 100 Platina punten.

In het spel Pokémon Rumble Rush kruip je in de huid van een avonturier die nieuwe eilanden ontdekt met daarop verschillende Pokémon op elk eiland. Tijdens deze tocht zal je als speler vele vijandelijke Pokémon moeten verslaan. Ook zijn er op elk eiland zogeheten Super Boss-gevechten te vinden. Als de spelers winnend uit deze strijd komen, krijgen ze de mogelijkheid items te bemachtigen. Deze items kunnen dan weer gebruikt worden om Pokémon op te waarderen.

Lever jij dit keer je Platina punten in voor deze beloningen? Laat het ons weten.