Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Nieuw IP Ubisoft gelekt?

Gaat Ubisoft binnenkort een nieuwe sport titel uitbrengen?

Gaat Ubisoft binnenkort een nieuwe sport titel uitbrengen?

Ubisoft games zijn in het verleden vaker het slachtoffer geweest van lekken. De meeste nieuwe projecten zijn al bekend voordat Ubisoft het officieel heeft aangekondigd, en ook nu blijkt dit weer het geval te zijn.

Op het internet zijn beelden van een nieuwe IP genaamd ” Roller Champions” verschenen. Afgaand op de afbeelding zal het hier om een sport titel gaan, en het zou quick play matches, ranked matches, custom matches en tournaments bevatten. Ook zou de game naar de Switch komen. Beelden waren beschikbaar, maar lijken momenteel alweer verwijderd te zijn. Er wordt verwacht dat Ubisoft er meer over gaat zeggen op E3.

Voorbeeld van controls op de Xbox