[Gerucht] Nieuw IP Ubisoft gelekt?

Gaat Ubisoft binnenkort een nieuwe sport titel uitbrengen?

Ubisoft games zijn in het verleden vaker het slachtoffer geweest van lekken. De meeste nieuwe projecten zijn al bekend voordat Ubisoft het officieel heeft aangekondigd, en ook nu blijkt dit weer het geval te zijn.

Op het internet zijn beelden van een nieuwe IP genaamd ” Roller Champions” verschenen. Afgaand op de afbeelding zal het hier om een sport titel gaan, en het zou quick play matches, ranked matches, custom matches en tournaments bevatten. Ook zou de game naar de Switch komen. Beelden waren beschikbaar, maar lijken momenteel alweer verwijderd te zijn. Er wordt verwacht dat Ubisoft er meer over gaat zeggen op E3.

Voorbeeld van controls op de Xbox

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “[Gerucht] Nieuw IP Ubisoft gelekt?

Geef een reactie