Foto’s uit het Nintendo Company handboek van 2019

De jaarlijkse traditie bestaat nog steeds.

Net als voorgaande jaren heeft Nintendo een nieuw handboek uitgebracht voor zijn medewerkers. In het boek staat allerlei concept art – met name van Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Splatoon 2 – en zelfs een kijkje achter de schermen op het hoofdkantoor in Kioto.

Als je geïnteresseerd bent in de inhoud van het boek, kun je hieronder verschillende scans bekijken uit de 2019-editie.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Foto’s uit het Nintendo Company handboek van 2019

Geef een reactie