Box art van Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game opgedoken

Een kijkje naar de hoes van één van de twee SEGA Olympic Games.

Een tijdje geleden heeft SEGA twee nieuwe games aangekondigd voor de Olympische Spelen in Tokio 2020. De eerste game is een nieuwe Mario & Sonic-titel, terwijl de tweede een meer realistische uiting is. Van die tweede game is nu de box art opgedoken op de Japanse site van Amazon.

Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game zal 24 juli in Japan verschijnen voor onder andere de Nintendo Switch. Het Westen zal moeten wachten tot volgend jaar.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie