Sonic The Hedgehog film uitgesteld naar 2020

Onze blauwe egel heeft toch wat meer tijd nodig.

Sinds de allereerste trailer van de Sonic The Hedgehog film waren echter niet alle reacties positief over het design van de blauwe egel. Niet lang daarna liet het team achter de film weten dat ze de kritiek van de fans hebben geluisterd en liet filmregisseur Jeff Flower een boodschap achter op Twitter dat er verdere aanpassingen zullen gebeuren.

Vandaag heeft de filmregisseur opnieuw een mededeling geplaatst op Twitter waarin hij vertelt dat het team meer tijd nodig heeft om de hoofdpersonage helemaal aan te passen. De film zal volgend jaar op Valentijnsdag verschijnen.

Younes

Nintendo Fan in hart en nieren. Ik verzamel alles van Nintendo en heb een passie voor film & muziek. Mijn 3DS friendcode is: 2681-3577-6966. Stuur me een bericht en ik voeg je toe.

2 gedachten over “Sonic The Hedgehog film uitgesteld naar 2020

Geef een reactie