SEGA reageert op ontbreken openingsscène van Team Sonic Racing

Waarom ontbreekt het openingsfilmpje in de Switch-versie nu eigenlijk?

Zoals de meeste games, kent ook Team Sonic Racing een openingsscène, welke je doorgaans te zien krijgt wanneer het spel opstart… behalve wanneer je de Switch versie speelt. Dat konden we je gisteren al melden. De reden van het ontbreken was tot toen onbekend maar inmiddels heeft SEGA wat meer duidelijkheid gegeven.

SEGA heeft bevestigd dat het ontbreken te maken heeft met de grootte, en daarmee ook de beperkingen van een Switch cartridge. Ook heeft SEGA bevestigd dat de openingsscene van Team Sonic Racing niet later alsnog zal worden toegevoegd in de vorm van een update. Switch-bezitters moeten het dus definitief zonder toen, ook in de toekomst. SEGA tegenover USgamer:

The intro cutscene was removed from Switch build of Team Sonic Racing due to the cartridge size restrictions

2 gedachten over “SEGA reageert op ontbreken openingsscène van Team Sonic Racing

Geef een reactie