[Gerucht] Darksiders II Deathinitive Edition komt in augustus naar de Switch

Een vermelding van de game is verschenen op het internet, met release datum!

Het gerucht dat Darksiders II Deathinitive Edition naar de Switch zou komen bestond al langer. Afgelopen maand verscheen er nog een Switch rating voor de game in Canada, maar THQ Nordic zelf bleef stil over een eventuele port.

Er is nu echter meer bewijs gevonden dat de game binnenkort naar de Switch komt. THQ Nordic heeft kortgeleden namelijk Koch Media opgekocht. Op hun distributie side is nu de naam “Darksiders II Deathinitive Edition” voor de Switch verschenen, vergezeld met een release datum: 6 augustus. Ook staat hierbij dat de game een fysieke release krijgt. THQ Nordic heeft nog steeds geen officiële statement gegeven i.v.m. de game, maar we houden je in in ieder op de hoogte.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “[Gerucht] Darksiders II Deathinitive Edition komt in augustus naar de Switch

Geef een reactie