Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kemco brengt Asdivine Dios naar Nintendo Switch

Maak je klaar voor een nieuwe RPG van Kemco voor Nintendo Switch.

Maak je klaar voor een nieuwe RPG van Kemco voor Nintendo Switch.

Kemco heeft een nieuwe RPG release aangekondigd voor Nintendo Switch. Het bedrijf maakte vandaag bekend dat Asdivine Dios binnenkort te koop zal zijn in de eShop.

Hieronder een overzicht van het spel en een trailer:

Tussen de vele werelden die de godheden gecreëerd hebben, is er eentje die vol is van leven, Asdivine genaamd. Maar wanneer een golf van storingen uitbarst over de wereld en een altijd spreidende duisternis dreigt deze te vernietigen, neemt Izayoi, de godheid van Asdivine zelf, de taak op zich om de wereld te redden die hij creëerde met zijn eigen handen. Lijdend van een ongelukkig verlies van zijn eigen goddelijke krachten, is er dan nog steeds hoop dan hij kan slagen? Ontdek het zelf, tijdens dit avontuur van goddelijke proporties!

Met een uitgebreid verhaal, een uitgestrekte wereld, met schatten gevulde kerkers, spannende turn-bases gevechten, wapen creaties en meer, is deze all-inclusive RPS ervaring hier! Eindeloze vijanden en loot, een grote hoeveelheid subquests en zelfs bazen die je weg zullen blazen wachten je op! Ben jij er klaar voor?