Brothers: A Tale of Two Sons is aangekondigd voor de Switch

Het spel met emotionele hoogte- en dieptepunten.

505 games heeft onthult dat het avonturenspel Brothers: A Tale of Two Sons 28 mei naar de Nintendo Switch komt. Ook is daarbij bekend gemaakt dat de Switch-versie met twee spelers te spelen is, wat in het origineel niet mogelijk was. Hierbij bestuur je allebei een van de broers in plaats van dat je alleen beide broers bestuurd.

In Brothers: A Tale of Two Sons begeleid je twee broers op hun sprookjesachtige reis. Je lost puzzels op, ontdekt schitterende locaties en gaat de strijd aan met meedogenloze eindbazen. Ook bevat de Switch-versie bonuscontent. Je krijgt namelijk een kijkje achter de schermen met het commentaar van de regisseur en daarbij ook een galerij met daarin concept-art van het spel.

De trailer van de game is hieronder te bekijken.

Ben jij van plan deze reis samen met de broers mee te maken? Laat het ons weten in de reacties.

2 gedachten over “Brothers: A Tale of Two Sons is aangekondigd voor de Switch

Geef een reactie