Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden Resident Evil 4 op Switch – motion controles ontbreken

Ruim een uur aan gameplay footage van de aankomende Switch-versie.

Ruim een uur aan gameplay footage van de aankomende Switch-versie.

Een paar maanden geleden kondigde Capcom aan dat de ontwikkelaar enkele klassieke Resident Evil-spellen naar Switch zal brengen. Resident Evil, Resident Evil 0 en Resident Evil 4 zullen vanaf 21 mei digitaal beschikbaar zijn op de hybride console van Nintendo. Van de laatstgenoemde titel hebben we hieronder flink wat gameplay beelden voor je.

Terwijl de graphics in deze HD remake zijn opgepoetst, zal de game verder een directe overzetting zijn. Dat betekent dus ook dat er geen motion controls aanwezig zijn. Benieuwd hoe de game waarin je in de huid van
Leon S. Kennedy kruipt op de Nintendo Switch oogt? Bekijk dan onderstaande video.