[Gerucht] Nintendo werkt met Microsoft aan streaming dienst

Sony en Microsoft zijn niet de enige met streaming plannen.

Nadat Sony en Microsoft hun plannen hebben aangekondigd een streaming dienst voor games te ontwikkelen, lijkt het erop dat Nintendo soortgelijke ambities heeft. Bekende industry insider David Gibson stelt dat Nintendo gebruik gaat maken van Azure van Microsoft om een streaming dienst te ontwikkelen, hoogstwaarschijnlijk voor Nintendo Switch.

Azure is software van Microsoft waarmee allerlei zaken gestreamt kunnen worden naar andere apparaten. Sony gaat deze technologie gebruiken voor zijn PlayStation, terwijl Nintendo dit hoogstwaarschijnlijk voor de Switch gaat implementeren. Dit betekent dat uiteindelijk krachtige games naar de Switch worden gestreamt, die normaal gesproken niet zouden kunnen worden afgespeeld op de console.

Of dit gerucht waar is zullen we moeten afwachten. Wat zou jij vinden van een game streaming dienst op de Switch?

Bron

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “[Gerucht] Nintendo werkt met Microsoft aan streaming dienst

Geef een reactie