Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Blizzard blij met Diablo III op Switch, meer samenwerking met Nintendo mogelijk

Komen er misschien meer Blizzard games naar de Switch?

Komen er misschien meer Blizzard games naar de Switch?

Vorig jaar verscheen Diablo III: Eternal Collection op de Nintendo Switch, de eerste Blizzard game op een Nintendo console sinds 1998. In een interview met Gamesbeat werd de president van Blizzard gevraagd naar deze samenwerking, en hoe het was om de game op de Switch uit te brengen. Hij zei hierover het volgende:

“We’re super-happy. Nintendo’s been a great partner. We’re a fan of that platform, a fan of Nintendo, a fan of the Nintendo IP, a fan of the Switch. It’s a really good platform and it’s really fun to play on. Different games have come about that are good experiences. Part of it is Nintendo love, plus thinking that the Diablo experience would be great on that platform. I’m glad you enjoyed it. I loved it.”

Doorgaand op de vorige vraag werd Brack ook gevraagd of het nog andere samenwerkingen met Nintendo op de planning had staan en of dit überhaupt mogelijk was. Hoewel Brack geen namen noemde zei hij hierover het volgende:

“It’s not ridiculous. We’d like to have – we think of it as another platform. It has some unique properties that the Xbox and Sony platforms don’t have. Thinking about what games make sense for that type of console is something we’ll never stop doing.”

Welke Blizzard games zou jij graag op de Switch willen zien? Laat je reactie achter in de comments hieronder!