Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kit en Krysta schetsen in een nieuwe Nintendo Minute

Zet de ideeën die in je hoofd zitten alvast op papier.

Zet de ideeën die in je hoofd zitten alvast op papier.

Elke week plaatsen Kit en Krysta een nieuwe Nintendo Minute op het officiële kanaal van Nintendo, en zo natuurlijk ook deze week. In de video van van deze week schetsen ze alvast hun ideeën uit voor Super Mario Maker 2. Hierbij houden ze natuurlijk ook alvast rekening mee met de nieuwe spullen die te gebruiken zijn. Als het spel Super Mario Maker 2 uit is zijn Kit en Krysta ook van plan om deze levels daadwerkelijk in de game te maken.

De video is hieronder te bekijken:

Schetste jij ook wel eens levels bij de eerste Super Mario Maker of niet en ga je dat deze keer wel doen? Laat het ons dan weten in de reacties.