Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Light Tracer vandaag uitgebracht op de Switch

Een prinses met een duidelijke missie.

Een prinses met een duidelijke missie.

Vorige maand werd er aangekondigd dat de puzzel-platformer Light Tracer naar de Nintendo Switch zou komen. En vandaag hebben ontwikkelaar Void Dimensions en uitgever Oasis Games onthuld dat het vandaag zover is. Het spel is vandaag via de eShop te downloaden.

In Light Tracer leid je een prinses naar de top van een raadselachtige toren om hierdoor haar zieke mensen te redden. Dit doe je door gebruik te maken van een goddelijke handkracht, daardoor kun je met de slimme puzzels met unieke spelmechanismen communiceren. Ook heeft de Nintendo Switch-versie heeft verbeterde graphics gekregen voor een nog betere ervaring.

Benieuwd geworden? Bekijk de trailer dan hieronder.

Wat zijn jouw gedachten over dit spel? Laat het ons weten.