Darkwood beelden

Horror fans opgelet! Darkwood is vanaf nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Horror game Darkwood is vanaf vandaag te spelen op de Nintendo Switch. De game is €14,99 in de e-shop, maar voor iedereen die eerst liever wat beelden ziet voor hij zich in een horror game stort is onderstaande video online gezet, die het eerste uur van de game laat zien.

In Darkwood baan je je een weg door een gruwelijke en bizarre wereld, waarbij je overdag griezelige bossen verkent en ’s nachts vooral probeert te overleven. Maak vallen en verstevig je schuilplaatsen terwijl je langzaam maar zeker de wereld verkent en daarbij het lot van zijn inwoners bepaalt.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Darkwood beelden

Geef een reactie