Bekijk Pokémon Rumble Rush in actie

Benieuwd hoe deze nieuwe mobiele titel eruit ziet? De eerste 15 minuten zie je hier.

Gisteren is er een gloednieuwe mobiele titel aangekondigd in de Pokémon-franchise. Het gaat hierbij om Pokémon Rumble Rush welke binnenkort op Android, als iOS wereldwijd verkrijgbaar zal zijn. Inmiddels duiken ook de eerste gameplay beelden van dit spel op en hieronder kun je de nieuwste titel dan ook in actie zien. Zodra bekend is wanneer je het spel hier kunt downloaden houden we je natuurlijk op de hoogte. In Australië is het spel nu al te downloaden.

In Pokémon Rumble Rush kruip je in de huid van een avonturier die nieuwe eilanden ontdekt met daarop verschillende Pokémon op elk eiland. Tijdens deze tocht zal je als speler vele vijandelijke Pokémon moeten verslaan. Ook zijn er op elk eiland zogeheten Super Boss-gevechten te vinden. Als de spelers winnend uit deze strijd komen, krijgen ze de mogelijkheid items te bemachtigen. Deze items kunnen dan weer gebruikt worden om Pokémon op te waarderen.

Eén gedachte over “Bekijk Pokémon Rumble Rush in actie

  • 16/05/2019 om 16:40
    Permalink

    Heb hem net gedownload, en moet zeggen dat ik er na een aantal minuten al wel p uitgekeken was. Voor mijn gevoel is het niet meer dan 90% domweg op je scherm tikken.

Geef een reactie