Pokémon Rumble Rush is aangekondigd voor smartphone

Binnenkort al te spelen over de hele wereld.

Vandaag heeft The Pokémon Company International aangekondigd dat er een gloednieuw spel naar onze smartphones gaat komen, genaamd Pokémon Rumble Rush. Dit gratis te starten beat-‘em-up-spel kan nu al door inwoners van Australië gedownload worden op hun Android-apparaat. Binnenkort zal dit spel zowel op Android, als iOS wereldwijd verkrijgbaar zijn.

In het spel Pokémon Rumble Rush kruip je in de huid van een avonturier die nieuwe eilanden ontdekt met daarop verschillende Pokémon op elk eiland. Tijdens deze tocht zal je als speler vele vijandelijke Pokémon moeten verslaan. Ook zijn er op elk eiland zogeheten Super Boss-gevechten te vinden. Als de spelers winnend uit deze strijd komen, krijgen ze de mogelijkheid items te bemachtigen. Deze items kunnen dan weer gebruikt worden om Pokémon op te waarderen.

Geef een reactie