Mable and the Wood verschijnt deze zomer

Er is een nieuwe metroidvania onderweg naar de Switch.

Ontwikkelaar Triplevision Games en uitgever Graffiti Games hebben bekend gemaakt dat Mable and the Wood naar de Switch komt. Het spel zal in de zomer verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop.

In het spel speel je als Mable, een meisje dat van gedaante kan veranderen. Ze kan echter niet rennen of springen. Door van gedaantes te veranderen kun je voortbewegen in het spel. Naast het normale hoofdverhaal bevat de game ook de mogelijk om met twee spelers samen te werken, een boss rush-modus en een survival modus.

De releasedatum is nog niet bekend. Mable and the Wood zal in de zomer verschijnen. De trailer kun je hieronder bekijken.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Mable and the Wood verschijnt deze zomer

Geef een reactie