Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Skyhill: Black Mist komt naar de Switch

Het nieuwste deel in de Skyhill-serie komt ook naar Nintendo’s hybride console.

Mandragora Games heeft vandaag aangekondigd dat Skyhill: Black Mist ook naar de Nintendo Switch zal komen. Black Mist is hetvervolg op de eerder verschenen Skyhill, een 2D-spel waarin je meot ontsnappen uit een toren die vol zit met gevaarlijke vijanden. De serie combineert stealth-gameplay samen met survival- en RPG elementen.

Het nieuwste deel zal zich dit keer niet afspelen in een toren maar in een hotel. Ook hierin is het weer de bedoeling om te ontsnappen. Hoe je dat gaat doen is aan jou. Ga je juist alle vijanden aanvallen of probeer je ook langs ze heen te sluipen?

Skyhill: Black Mist moet dit najaar verschijnen, onder andere voor de Switch. Een trailer van de game kun je hieronder alvast bewonderen.