Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Figment: Creed Valley DLC aangekondigd

Er is nieuwe DLC aangekondigd voor Figment.

Er is nieuwe DLC aangekondigd voor Figment.

Bedtime Digital Games heeft nog meer plannen voor zijn actie -en avonturenspel Figment. De studio heeft vandaag de Creed Valley DLC aangekondigd voor het spel. Deze DLC zit boordevol nieuwe vijanden, puzzels en bevat de controle over twee fundamentele toestanden: Open Minded en Close Minded. In de woorden van Bedtime Digital Games: “Elke toestand schept de omgeving anders en veranderd de gevolgen van de speler’s acties.”

De Creed Valley DLC zal vanaf deze herfst verkrijgbaar zijn. Hieronder hebben we nog enkele screenshots van de DLC, samen met een algemeen overzicht van het spel:

Een actie-avontuur dat zich afspeelt in de nis van de menselijke geest… Welkom in de wereld van Figment. Een vreemde en surreële wereld; een plaats gevuld met onze diepste gedachten, noden en herinneringen, bewoond door de vele stemmen die we horen in onze hoofden.

Deze geest is vele jaren kalm en stil geweest, maar iets is veranderd. Nieuwe gedachten zijn beginnen opduiken en nemen de vorm aan van wezens uit nachtmerries, welke angst verspreiden, waar ze ook heen gaan. De enige hoop is de chagrijnige Dusty, de vroegere stem van hoop voor de geest, om zichzelf terug te vinden en de geest te leren omgaan met zijn angsten.

Help Dusty en zijn altijd optimistische vriend Piper, op een avontuur doorheen de verschillende kanten van de geest. Los puzzels op, versla de nachtmerries en herstel de moed die verloren is gegaan.

Dit alles en veel meer, kan je nu al ervaren in Figment. Op de DLC zal je nog even moeten wachten!