Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video toont ongebruikte levels van Captain Toad: Treasure Tracker

Toad-baas heeft meer in zijn rugzak dan je denkt.

Toad-baas heeft meer in zijn rugzak dan je denkt.

YouTuber SKELUX heeft verschillende ongebruikte levels in Captain Toad: Treasure Tracker bekeken. Een paar van deze levels waren zo goed als compleet, maar andere werden dan weer gebruikt om fouten uit het spel te halen. Een leuk feitje is dat deze ongebruikte levelbestanden ook nog in de Nintendo Switch-versie van het spel staan, maar deze zo goed als niet toegankelijk.

Het is al even geleden dat Captain Toad: Treasure Tracker voor het eerst verscheen op de Wii-U. Een paar jaar later, op 7 augustus 2018, kwam het spel samen met een aantal extra levels naar de 3DS en Switch.

De video van de ongebruikte levels kun je hieronder bekijken:

Had jij graag een van deze levels in het volledige spel willen zien? Laat het ons weten.