Nieuwe gameplay van Sniper Elite V2 Remastered

Ruim een uur aan beelden.

In maart dit jaar werd bekend dat zowel Sniper Elite V2 Remastered als Sniper Elite 3 Ultimate Edition naar de Nintendo Switch komen. Sniper Elite V2 Remastered is als eerste aan de beurt en zal morgen verschijnen op de hybride console van Nintendo. Bekijk de beelden hieronder om een indruk te krijgen van de gameplay. Later deze week kun je tevens de review op Daily Nintendo lezen.

Later dit jaar volgt zoals eerder vermeld ook Sniper Elite 3 Ultimate Edition zijn weg naar de Switch. Beide games zijn third-person shooters welke zich tijdens de oorlog afspelen. Zoals de naam misschien al bij je doet vermoeden, heeft het heeft het in deze games niet al te veel zin om in het wilde weg rond te gaan schieten op je vijanden. Het is van belang om veelal tactisch te werk te gaan met scherpschuttersgeweren welke voor je ter beschikking staan. 


Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Geef een reactie