Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Art of Splatoon 2 cover bekend

Een boek vol tekeningen, schetsen en andere kunststukjes van Splatoon 2.

In the Art of Splatoon 2 zie je de visuele ontwikkeling van Splatoon 2. Niet alleen de cover is bekend, ook is het boek vanaf vandaag vooruit te bestellen bij grote webwinkels.

Eerder werd al bekend dat The Art of Splatoon 2 naar het westen zou komen. Het boek wat vol staat met schetsen, tekeningen en concept art is al geruime tijd uit in Japan. Daar verscheen het niet veel later dan het spel zelf en was het boek dus al in 2017 beschikbaar.

In Nederland zullen we er toch nog wel wat langer op moeten wachten. Zoals te zien op de website van Amazon is de releasedatum voor dit boek vastgesteld op 15 oktober. Doordat het spel verschenen is in deze webwinkel hebben we wel wat nieuwe informatie.

The Art of Splatoon 2 omslag

Zo is voor het eerst de Europese cover te zien van het boek. Helaas geen grote verrassingen hier. De omslag van het boek is nagenoeg hetzelfde als de Japanse versie alleen zijn enkele teksten vervangen door Engelse teksten. Ook weten we dankzij de plaatsen op deze website wat het boek gaat kosten: 26 pond. Omgerekend is dat ongeveer 30 euro. Ga jij The Art of Splatoon 2 bestellen? Laat het ons weten in de reacties.