Star Renegades komt naar de Switch

Neem het op tegen de empire!

Star Renegades is een tactische rogue-like RPG waarbij elk avontuur anders is dan de vorige. Zo maak je gebruik van verschillende tactieken in het turnbased gevechtssysteem om je vijanden zo snel mogelijk om te leggen. Dit gaat lastiger naarmate je vijanden zich evolueren en je avontuur steeds onvoorspelbaarder wordt in de wereld van de machines.

Bekijk de trailer voor het spel Star Renegades hieronder :

Star Renegades komt begin 2020 naar de Nintendo Switch, ga jij hem spelen?

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie