Kill la Kill: IF footage

Alle anime fans opgelet!

Kill la Kill is een anime gemaakt door de Studio TRIGGER. Ook heeft de getalenteerde maker van de anime “Gurren Lagann”, Hiroyuki Imaishi en de schrijver Kazuki Nakashima geholpen bij de productie van Kill la Kill.

Het verhaal gaat over Ryuko Matoi die de waarheid achter haar vader (Oftewel de eigenaar van de Scissor Blade)’s dood wilt achterhalen. Ze schrijft zich in voor de Honnouji Academy waar de voorzitser van de leerlingenraad, Satsuki Kiryuin zich bevind.

Satsuki Kiryuin geeft aan de eigenaar van de Scissor Blade gekent te hebben en Ryuko wilt deze informatie natuurlijk te pakken krijgen. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot.

Bekijk de footage hieronder :

Heb jij de anime gezien van Kill la Kill ? Of is dit je eerste aanraking met het verhaal? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie