Build-A-Bear Snubull en Psyduck

Vier de release van de film “Detective Pikachu” met deze twee schattige knuffels!

Afgelopen week kwam de film “Detective Pikachu” dan eindelijk naar de bioscoop. Twee van de Pokémon die een redelijk grote rol hadden waren de boze Snubbull en de gekke Psyduck. Nu zijn deze twee cuties ook te verkrijgen in plush vorm dankzij Build-A-Bear!

Net zoals alle andere Build-A-Bear Pokémon knuffels, bevatten ook deze twee verschillende outfits. Zo krijgt Snubbull schattige strikjes en een rokje en Psyduck een hoedje tegen de zon.

De website Nintendo Wire heeft de twee knuffels eens onder de loop genomen in een nieuwe video. Bekijk deze hieronder :

Ga jij deze Build-A-Bear knuffels halen? Of heb je er al een paar thuis? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie