Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tetris 99 krijgt betaalde DLC voor nieuwe modi

Tetris 99
De gratis applicatie krijgt wat premium content.

De gratis applicatie krijgt wat premium content.

Nintendo heeft aangekondigd dat Tetris 99 – dat voorheen alleen beschikbaar is voor Nintendo Switch Online-abonnees – vandaag nieuwe content krijgt in de vorm van betaalde DLC. De Big Block DLC zal eenmalig €9,99 gaan kosten, waardoor spelers toegang krijgen tot twee nieuwe offline modi: CPU Battle en Marathon.

De CPU Battle- en Marathon-modi worden volledig offline gespeeld. Dit betekent dat elke Nintendo Switch-speler zonder een Nintendo Switch Online-lidmaatschap die Tetris 99 wil spelen, dat kan doen door de Big Block DLC aan te schaffen. Als je de online-modus van Tetris 99 speelt, heb je Nintendo Switch Online nog steeds nodig. De DLC is vanaf nu te downloaden

Daarnaast heeft Nintendo de derde MAXIMUS CUP aangekondigd. Vanaf 17 mei is het volgende online-evenement beschikbaar voor alle spelers met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap. Net als de laatste MAXIMUS CUP, kent dit gratis evenement verschillende punten toe voor elke wedstrijd die tijdens de evenementperiode wordt gespeeld, zelfs als je niet op de eerste plaats belandt.

De derde MAXIMUS CUP loopt van 12:00 uur op 17 mei tot 23:59 uur PT op 19 mei. Hoe hoger de spelers aan het einde van elke wedstrijd plaatsen, hoe meer evenementpunten ze verdienen. Deelnemers die tijdens de periode van drie dagen 100 evenementpunten verdienen, ontgrendelen een in-game-thema geïnspireerd op de originele Game Boy-versie van Tetris.