Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pocket League Story volgende week naar de Switch

Stap in de rol als manager en leidt je team naar het kampioenschap.

Stap in de rol als manager en leidt je team naar het kampioenschap.

Kairosoft zal het spel Pocket League Story volgende week naar de Nintendo Switch brengen. De game is opgedoken in de eShop en moet volgende week in alle regio’s tegelijk verschijnen. Eerder verscheen het spelletje ook al voor mobiele apparaten. Voor 10 euro kun je met de game aan de slag e onderstaande trailer brengt in beeld wat je allemaal kunt verwachten.

Pocket League Story is een voetbalsimulatiegame. In het spel kruip je in de huid van een manager met als doel een succesvol voetbalteam te maken, deze te trainen en natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Om genoeg geld te hebben zul je ook de nodige sponsors moeten zoeken. De game kent een simplistische grafische stijl maar moet op het gebied van gameplay wel flink wat diepgang gaan bieden. Benieuwd geworden? Bekijk dan onderstaande trailer eens.