Onaangekondigde Tetris 99-modus gelekt

Nog meer goeds op komst naast de DLC?

Nintendo lijkt flink bezig te zijn Tetris 99 uit te breiden. Na de aankondiging van de nieuwe DLC-modi, hebben dataminers nog een speelstand ontdekt in de gegevens van Tetris 99. De modus heet Team Battle en zal naar alle waarschijnlijkheid werken als teammodi uit andere Battle Royal-spellen. Uit de data blijkt dat ‘twee grote teams tegen elkaar strijden’, dat je verschillende titels kan verdienen (“Hi-Score Hero”, “Scoring Machine”, “One-Line Wonder” en “Knockout Artist”), dat je meer dan één keer KO kan gaan en dat er een tijdslimiet aan de game vast zit.

Uit de datamine blijkt tevens dat een potje in een gelijkspel kan eindigen en dat er een RUSH TIME-event kan ontstaan. Wanneer de nieuwe modus wordt geïmplementeerd is nog niet duidelijk, hiervoor moeten we een officiële bevestiging van Nintendo afwachten.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Onaangekondigde Tetris 99-modus gelekt

Geef een reactie