Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Devil May Cry komt naar de Nintendo Switch

Voor het eerst verschijnt de serie op een Nintendo-platform.

Voor het eerst verschijnt de serie op een Nintendo-platform.

Capcom heeft vandaag via Twitter bevestigd dat het eerste deel van de langlopende Devil May Cry-serie deze zomer op de Switch zal verschijnen. Dit is de eerste keer dat we kennis kunnen maken met het personage Dante op een Nintendo-platform. Veel meer informatie is momenteel nog niet bekend. Verdere details, zoals de prijs en releasedatum, moeten later nog bekend worden gemaakt.

Devil May Cry verscheen in 2001 op de Playstation 2. De game is een actiegame waarin je speelt met Dante, half demoon en half mens. Dante vecht samen met het vrouwenfiguur Trish tegen helwezens. Inmiddels zijn er al meerdere delen verschenen. Devil May Cry 5 verscheen eerder voor onder andere de PS4 en Xbox One.