Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Filmmakers Sonic The Hedgehog praten over kritiek fans en beloven aanpassingen

De Filmmakers van Sonic The Hedgehog hebben de kritiek op het design van Sonic gehoord en beloven aanpassingen.

De Filmmakers van Sonic The Hedgehog hebben de kritiek op het design van Sonic gehoord en beloven aanpassingen.

Eerder deze week werd de eerste trailer van de aankomende Sonic film gedeeld, de reacties waren echter niet allemaal positief. Fans hebben een probleem met het design van Sonic zelf, aangezien deze niet bepaald op zichzelf lijkt. De kritiek was dan ook vooral dat het personage er een beetje vreemd uitziet en niet voldoet aan de verwachtingen.

Het goede nieuws hierover is, dat het team achter de film luistert naar de kritiek. Op Twitter is een boodschap te lezen van filmregisseur Jeff Flower, waarin hij fans bedankt voor de steun en hun eerlijke mening. Verder zegt hij dat er aanpassingen zullen gebeuren.

Krijgen we dan toch nog een Sonic die op zichzelf lijkt in de film? De toekomst zal het uitwijzen…

Wat vind jij van de reactie van het team? Geef je mening hieronder!