Psyonix gekocht door Epic Games

Rocket League zal er niet onder gaan lijden.

Zoals dat vaak in de industrie gaat heeft een bedrijf een ander overgenomen. Psyonix heeft vandaag aangekondigd dat ze zijn gekocht door Epic Games, bekend van games als Fortnite. Het goede nieuws is dat Rocket League niet zal worden beïnvloed door de overname. Psyonix zegt dat het zal doorgaan met “updates met nieuwe functies, nieuwe inhoud en nieuwe manieren om het spel te spelen.” De gameplay zal onveranderd blijven.

Psyonix sluit zijn officiële aankondiging af met een bedankje aan de fans. Het bedrijf stelt dat het succes van Rocket League niet mogelijk zou zijn geweest zonder de fans, de community. De loyaliteit, creativiteit en het
enthousiasme bij het ondersteunen van Psyonix heeft het bedrijf ontzettend geholpen.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Psyonix gekocht door Epic Games

Geef een reactie