Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Psyonix gekocht door Epic Games

Rocket League zal er niet onder gaan lijden.

Rocket League zal er niet onder gaan lijden.

Zoals dat vaak in de industrie gaat heeft een bedrijf een ander overgenomen. Psyonix heeft vandaag aangekondigd dat ze zijn gekocht door Epic Games, bekend van games als Fortnite. Het goede nieuws is dat Rocket League niet zal worden beïnvloed door de overname. Psyonix zegt dat het zal doorgaan met “updates met nieuwe functies, nieuwe inhoud en nieuwe manieren om het spel te spelen.” De gameplay zal onveranderd blijven.

Psyonix sluit zijn officiële aankondiging af met een bedankje aan de fans. Het bedrijf stelt dat het succes van Rocket League niet mogelijk zou zijn geweest zonder de fans, de community. De loyaliteit, creativiteit en het
enthousiasme bij het ondersteunen van Psyonix heeft het bedrijf ontzettend geholpen.

Bron