“Pikachu uses… Foot massage?”-trailer

Ben jij al klaar voor Detective Pikachu?

Na lang wachten draait vanaf volgende week Pokémon: Detective Pikachu eindelijk in de bioscoop. We hebben de afgelopen maanden al veel trailers gezien, maar daar komt vandaag nog eentje bij. Stemacteur van Pikachu, Ryan Reynolds, heeft een korte trailer gedeeld op zijn YouTube-kanaal. De trailer bestaat uit een aantal beelden uit eerdere trailers, maar bevat ook wat nieuwe stukjes, zoals Pikachu die Psyduck een voetmassage geeft.

De nieuwe trailer is hieronder te bekijken. Pokémon: Detective Pikachu draait vanaf 8 mei in de Nederlandse bioscopen.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie