Nieuwe Pokémon Pass app uit voor iOS en Android

Bemachtig een shiny Eevee of shiny Pikachu voor je Pokémon Let’s Go games!

De Pokémon Company heeft zojuist een nieuwe app op de appstore uitgebracht. Met deze app kunnen gebruikers digitale beloningen ophalen bij verschillende filialen. Deze beloningen zijn makkelijk op te halen doormiddel van het scannen van een code in de winkel. Verder geeft deze app je een overzicht op alle evenementen die nog moeten komen.

Om de lancering van Pokémon Pass te vieren, kun je tussen 11 mei en 23 juni een shiny variant van Pikachu of Eevee ontvangen. De shiny die je krijgt ligt natuurlijk aan de variant je bezit. Bekijk de details van deze twee speciale Pokémon hieronder:

Spel: Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Level: 10
Moves: Thunderbolt, Double Kick, Double Team, Thunder

Spel: Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Level: 10
Moves: Double-Edge, Iron Tail, Helping Hand, Facade

Helaas is Pokémon Pass momenteel exclusief voor de Verenigde Staten. Een Europese-release komt er zeer waarschijnlijk nog aan.

Ga jij Pokémon Pass downloaden als de app uit is in Nederland? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

4 gedachten over “Nieuwe Pokémon Pass app uit voor iOS en Android

Geef een reactie