Hellmut: The Badass from Hell footage

Alleen voor de echte badasses!

In Hellmut: The Badass from Hell neem je het op tegen hordes demonen die rechtstreeks uit de hel komen. Nadat je vermoord bent door demonen, hebben je restjes de krachten van onsterfelijkheid gekregen. Om de rest van je lichaam terug te krijgen moet je een heleboel demonen verslaan met verschillende transformaties. Kun jij het opnemen tegen de creaties van hel? Bekijk de footage hieronder:

Ga jij Hellmut: The Badass from Hell halen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Hellmut: The Badass from Hell footage

Geef een reactie