Automachef aangekondigd voor de Switch

Robots die automatisch eten maken? Count me in!

In de game Automachef moet je verschillende automatische keukens in elkaar zetten. Deze automatische keukens hebben elk een variatie in gerechten die ze kunnen bereiden en hebben elk een heel ander design. Het maken van deze keukens doe je door het oplossen van verschillende raadsels die steeds moeilijker worden. Zo moet je met verschillende dingen rekening houden bij het maken van je keuken waaronder energiegebruik, ingrediënten van gerechten, brandgevaar en veel meer.

Maar wees gerust, je hoeft dit niet alleen te doen. Een ”Persoon” genaamd Robert Person begeleid je bij het maken van deze automatische keukens.

Automachef zal verkrijgbaar zijn in de zomer, ga jij hem halen? Laat het ons weten in de reacties.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie