Overpass komt naar de Switch

Ontwikkelaar Zordix en uitgever BigBen hebben bekend gemaakt Overpass dit najaar uit te brengen. Het spel komt dan onder andere naar de Switch.

Overpass is een offroad simulator waarbij natuurlijke obstakels je grootste vijand vormen. Ook kunstmatig aangelegde hindernissen zal je met je wagen moeten overwinnen om het einde van een level te bereiken.

De quads en buggies die in het spel gebruikt worden zijn allemaal gebaseerd op wagens die in het echt bestaan. Verschillende merken zijn dan ook gelicenseerd waaronder Yamaha, Suzuki en Arctic Cat. Ieder voertuig heeft zijn eigen kwaliteiten en zwakken plekken. Kies het juiste voertuig voor het juiste terrein!

Wanneer het spel uitkomt zal het ten minste twee verschillende modi bevatten. Er is een carrière modus waarin je als beginner uit moet groeien tot een ware held. Win toernooien en trek nieuwe sponsors aan om steeds snellere en wendbaardere voertuigen te kopen. Daarnaast kan je spelen in een multiplayer stand. Weet jij je vrienden af te troeven over het ruige terrein?

In onderstaande trailer wordt vast een eerste overzicht gegeven van het het spel. Een exacte releasedatum is nog niet bekend maar ergens in oktober moeten we aan de slag kunnen. Lijkt jou het wat om offroad te gaan crossen? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie