Nieuwe informatie Stardew Valley update

Eind vorig jaar schreven we al dat er gewerkt werd aan een 1.4 update van Stardew Valley. Vandaag komt de ontwikkelaar met wat nieuwe details naar buiten.

Een van de nieuwe toevoegingen aan dit spel is een nieuw map. De map met de naam “Four Corners” is zo ingedeeld dat het makkelijk is om verschillende manieren van geld verdienen in een map te combineren. Dit is ideaal voor mensen die gebruiken maken van de onlangs uitgekomen multiplayer stand. Zo kan ieder in zijn eigen hoek zijn eigen ding doen.

Een gedeelte van de nieuwe map

Deze nieuwe map is niet alles wat deze update te bieden heeft. Ontwikkelaar Concerned Ape beloofd een grote update met verschillende vernieuwingen. In bovenstaande afbeelding zien we de nieuwe map al, verder kunnen we daar helaas weinig nieuws aan afleiden.

De ontwikkelaar maakte ook meteen bekend dat, net als bij eerdere updates, de 1.4 update eerst naar spelers van de PC-versie zal komen. Later zal de update dan ook naar de verschillende consoles komen. Wanneer de update naar PC komt is nog niet bekend dus als Switch bezitter zullen we sowieso nog wel een tijdje moeten wachten.

Welke vernieuwingen hoop jij verder nog te zien in deze update? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

3 gedachten over “Nieuwe informatie Stardew Valley update

Geef een reactie