Legendarisch Lake Trio duikt op in Pokémon Go

Afgelopen nacht doken er ineens rapporten op dat de Pokémon van het legendarische Lake Trio (Azelf, Uxie en Mesprit) te vinden zijn in Pokémon Go. Heb jij er al een gevangen?

Een fanatieke Pokémon Go speler weet dat legendarische Pokémon meestal uitgerold worden door middel van raids. Een groep spelers zal deze Pokémon dan eerst moeten verslaan alvorens hem te kunnen vangen. Op diverse fora werd er vanuit gegaan dat de monsters van het Lake Trio de volgende raid bazen zouden zijn.

Om drie uur vannacht plaatste Niantic, de makers van Pokémon Go, een tweet dat het lake trio nu beschikbaar was. Ook op dat moment werd er nog vanuit gegaan dat ze beschikbaar zouden zijn/komen in raids. Tot er op eens screenshots opdoken van mensen die er een in het wild gezien en gevangen hadden!

Op dit moment is Azelf enkel nog in Amerika gevonden, Uxie in Japan en Mesprit is al gespot in Duitsland. Of deze monsters ook echt regionaal zullen zijn of gewoon ontzettend zeldzaam is nog niet bekend. Wel zijn in alle gevallen de Pokémon gevangen in de buurt van meren en andere wateren.

Het is voor het eerst dat Niantic een legendarische Pokémon op deze manier uitbrengt. Eerder zagen we al de inmiddels bekende raids of de wat minder vaak gebruikte special research. Waarom Niantic voor deze aanpak heeft gekozen en of het mogelijk om een fout gaat is op dit moment nog niet bekend.

Heb jij Azelf, Uxie of Mesprit al gezien? Laat het ons weten in de reacties!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Legendarisch Lake Trio duikt op in Pokémon Go

Geef een reactie