Fire Emblem: Three Houses introduceert Sothis

Naast het vrijgeven van artwork kunnen we nu ook kennismaken met de cast.

Op het Japanse twitter account van Fire Emblem is gisteren Sothis geïntroduceerd, het mysterieuze personage dat verschijnt in de held zijn dromen. Ze was al even te zien in de trailers en hieronder kun je een kleine clip van haar bekijken. De Japanse stemactrice voor Sothis is Tomoyo Kurosawa.

In Fire Emblem: Three Houses redt Sothis de hoofdrolspeler door krachten te gebruiken waarmee ze de tijd kan terugdraaien. Ze kan daarna praten met hem wanneer ze wil (alsof ze in zijn hoofd zit) en verschijnt regelmatig in zijn dromen. Waarom ze dit kan of doet is echter niet helemaal duidelijk, aangezien ze haar geheugen kwijt is. Het enige wat ze nog wel weet is dat ze al verschillende eeuwen oud is, en ze zich ” voelt” als een soort goddelijk wezen.

Fire Emblem: Thee Houses verschijnt 26 juli op de Switch.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie