Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

39 Days to Mars komt naar de Switch

Een twee speler game waarin je op Mars probeert te komen.

Een twee speler game waarin je op Mars probeert te komen.

De steampunk puzzle-adventure game 39 Days to Mars komt binnenkort naar de Switch. De game staat gepland voor 16 mei, en als je benieuwd bent wat deze game inhoudt kun je hieronder alvast wat beelden bekijken.

in 39 Days to Mars besluiten Sir Albert Wickes en Clarance Baxter, twee 19e eeuws ontdekkingsreizigers, dat het tijd is om Mars te ontdekken. Ze bouwen daarvoor de HMS Fearful, het meest onbetrouwbare ruimteschip dat je ooit gezien hebt. De ontdekkingsreizigers zullen dan ook alles op alles moeten zetten om heelhuids aan te komen.

39 Days to Mars is gemaakt voor couch co-op, maar kan ook in je eentje gespeeld worden. In dat geval zal een computergestuurde scheepskat je gezelschap houden.