Demo beschikbaar van Mario Tennis Aces

Probeer deze week de nieuwste Tennis-game met Mario en zijn vrienden uit.

Mario Tennis Aces is inmiddels alweer eventjes verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Met het enorme aanbod aan leuke titels op Nintendo’s hybride console zou het echter zomaar kunnen dat je deze titel nog niet hebt gespeeld. Mocht je dan ook nog twijfelen of het wat voor jou is, dan is er goed nieuws. Nintendo heeft namelijk een demo beschikbaar gesteld in de eShop.

De hele week kun je nu Mario Tennis Aces uitproberen door de demo te downloaden in de eShop. Het is mogelijk om de verschillende game modi uit te proberen. Besluit je de game daarna ook echt te kopen? Dan kun je tevens een aantal leuke beloningen krijgen.

3 gedachten over “Demo beschikbaar van Mario Tennis Aces

Geef een reactie