Nieuwe artwork voor Fire Emblem: Three Houses

Er is nieuwe officiële artwork vrijgegeven van de hoofdpersonages.

Nintendo heeft onlangs nieuwe officiele afbeeldingen vrijgegeven van de personages uit de nieuwe Fire Emblem-game voor de Nintendo Switch, Three Houses. In deze afbeeldingen zijn de Avatars te zien, evenals Edelgard, Dimitri, Claude en Sothis. Wat vinden jullie van deze ontwerpen en de tekenstijl? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Nieuwe artwork voor Fire Emblem: Three Houses

Geef een reactie