Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

BOXBOY+BOXGIRL! – “Meet Qudy” trailer

Maak kennis met het derde characters welke je kunt unlocken in de game.

Maak kennis met het derde characters welke je kunt unlocken in de game.

Nintendo maakte tijdens de Nintendo Direct begin dit jaar bekend dat BOXBOY+BOXGIRL naar de Nintendo Switch komt en inmiddels is de titel verkrijgbaar in de eShop. In de game kun je samen met een vriend je een weg banen door het verhaal, of je kunt ervoor kiezen om alleen te spelen en te wisselen tussen Qbby en Qucy. In een nieuw verschenen trailer staat Qudi centraal, een derde personage welke je kunt unlocken door het spel uit te spelen.

Het nieuwe personage is overigens niet het enige wat nieuw is aan de Nintendo Switch-versie van deze puzzelgame. Zo kent de Switch-versie ook
nieuwe levels en nieuwe features.